Gevel isolatie?

We beginnen met het het boren van kleine gaten in de spouwmuur volgens een vastgesteld boorpatroon. Er wordt geboord op de kruising van de voegen. Vervolgens wordt middels een speciaal inblaaspistool de mix van HR EPS Grijze parel en een bindmiddel ingespoten. Als de spouw is gevuld worden de boorgaten netjes weggewerkt met een op juiste kleur gemengde specie. Waar nodig brengen we bovendien de juiste ondervloerventilatieroosters aan.

Meer informatie Als u meer wilt weten over spouwmuurisolatie, dan kunt u contact met ons opnemen voor een gratis adviesgesprek.


DVL van Loon

Spouwmuurisolatie

 

Grijze parel


Als u op zoek bent naar een hoge kwaliteit spouwmuurisolatie, dan zijn HR EPS Grijze parels een voor de hand liggende keuze. De HR EPS Grijze parels hebben een groot aantal voordelen ten opzichte van andere spouwmuurisolatie materialen:

  1. De stookkosten zullen enorm dalen. Spouwmuurisolatie heeft een veel hoger rendement dan bijvoorbeeld het aanbrengen van dubbelglas of andere vormen van isolatie aan de woning.
  2. De parels hebben een hoge isolatiewaarde omdat ze niet gevoelig zijn voor vocht.
  3. Er is een goede en heldere garantieregeling met een garantietermijn van 10 jaar.
  4. Het materiaal is na het aanbrengen volledig onderhoudsvrij. Het materiaal zakt niet in.
  5. Het materiaal belast het milieu niet, na de sloop komen er geen vezels in het milieu.
  6. Door de unieke samenstelling blijft de spouwmuur dampdoorlatend.
  7. Het wooncomfort gaat er enorm op vooruit, de binnenmuren zullen voelbaar warmer blijven.
  8. Door de vochtregulerende werking is er veel minder kans op vochtdoorslag of schimmelvorming.

Hoge kwaliteit

Binnen ons bedrijf worden specialisten opgeleid om te werken met HR EPS Grijze parels. De medewerkers werken daarbij onder toezicht van het Bureau Kwaliteitsbewaking Spouwmuurisolatie. Het BKS ziet toe op naleving van het proces volgens de richtlijnen van het IKOB-BKB. Door de hoge kwaliteit die onze vakmensen leveren, hoeft u zich geen enkele zorg te maken over de uitvoering van de spouwmuurisolatie.