Bodem Isolatie

Een slimme investering


Isoleren van de kruipruimte is niet alleen een effectieve oplossing tegen kou en vochtproblemen. De investering is eenmalig en er is verder geen onderhoud nodig. Het resultaat is een grote besparing op uw energierekening. Doordat de prijs van kruipruimte isolatie zeer gunstig is, heeft u deze investering in korte tijd terugverdiend.

Meer informatie Als u meer wilt weten over kruipruimte isolatie, dan kunt u contact met ons opnemen voor een gratis adviesgesprek.


DVL van Loon

De kruipruimte isoleren

 

Door kruipruimte isolatie bent u van veel problemen verlost. Vocht en kou verdwijnen als u de kruipruimte isoleert. Een koud punt trekt namelijk ook vocht aan, denk maar aan een koud glas melk dat op een warme zomerdag zal condenseren aan de buitenkant.

De kruipruimte heeft te maken met veel waterdamp uit de vochtige bodem. Als u de woning verwarmt wordt dit probleem versterkt. De bodem van de kruipruimte heeft een lage temperatuur (ca. 10-12°C). Daardoor treden direct vochtproblemen op. De vloer van de kruipruimte wordt door ons van een laag bodemisolatie voorzien. Deze koude bodem wordt daardoor gescheiden van de warmere lucht in de kruipruimte. De kruipruimte zal hierdoor warmer blijven, waardoor de vloer daarboven ook warmer zal aanvoelen.

    Alle voordelen van kruipruimte isolatie op een rijtje

  1. De vloer blijft warmer en droog
  2. Het wooncomfort stijgt aanzienlijk
  3. Geen last meer van schimmels
  4. Minder kans op ongedierte
  5. Levensduur van de woning wordt verlengd
  6. Forse energiebesparing
  7. Positieve bijdrage aan het milieu
  8. Leefklimaat gezonder voor reuma-, allergie- of astmapatiënten